Tulevat retket

Järjestämme ostosmatkoja ja kulttuuriretkiä toiveidenne mukaan. Istahda kyytiimme Pälkäneeltä, Hauholta, Tuuloksesta, Lammilta tai Hämeenlinnasta ja nauti matkasta ja kiinnostavista matkakohteista. Huoletonta retkeilyä Hauhon Liikenteen matkassa.

Ventoniemi Oy:n KKV rekisteröintitunnus on 75/20/Mj.


Koronaviruksen vaikutukset matkoihimme

Päivitys 7.10.2020

Seuraamme COVID-19 -tilannetta jatkuvasti ja noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tehdyt toimenpiteet vaikuttavat syksyn ja talven matkoihimme.

Matkojen osalta seuraamme tilanteen kehittymistä ja reagoimme tarvittaessa ja muutosten ja peruutusten osalta olemme yhteydessä matkoille ilmoittautuneisiin.

Olemme pahoillamme poikkeusolojen aiheuttamista muutoksista matkasuunnitelmiin.

MATKAEHDOT

Hauhon Liikenteen matkaehdot

 

Noudatamme matkoillamme yleisiä matkapakettiehtoja, jotka voi lukea oheisen linkin kautta tai ne voi tilata toimistostamme.

 

Lue yleiset matkapakettiehdot tästä >>>

 

Huom! Matkan maksamatta jättäminen ei ole matkan peruutus, vaan peruutus on tehtävä toimistoomme.

 

Hauhon Liikenteen erityisehdot (voimassa 1.4.2016 alkaen):

 

1. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin matkoillamme.

 

2. Jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi lähtijöitä, pidätämme oikeuden perua matka viimeistään 10 vuorokautta ennen matkan alkua.

 

3. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, joiden syynä ovat force majeure -esteet tai muut matkanjärjestäjästä riippumattomat seikat (esim. hintaan vaikuttavien verojen ja muiden julkisten maksujen muutokset, sekä polttoaineiden hinnan korotukset)

 

4. Yleisten valmismatkaehtojen mukaisissa peruutuksissa tai muutoksissa toimistokulut ovat:

    alle 100 € matkoissa 35 €/hlö

    100–300 € matkoissa 55 €/hlö

    300–800 € matkoissa 100 €/hlö.

5. Matkan peruuttaminen ylivoimaisen esteen vuoksi, sovelletaan YMPE 10 kohtaa.

 

6. Hauhon Liikenne ei vastaa henkilökohtaisista tapaturmista eikä matkustajan omaisuutta kohdanneista vahingoista.

Suosittelemme matkustajia ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturvavakuutus jo matkan varausvaiheessa peruutuskulujen ja mahdollisen matkalla sairastumisen varalta. Joihinkin vakuutuksiin saattaa sisältyä peruutusturvaa koskeva vastuunrajoitus, josta voi olla seurauksena matkustajan oman vastuun laajentuminen. Suosittelemme matkustajaa tarkistamaan oman vakuutuksensa peruutusturvaehtokohdan!

 

7. Mikäli matkustaja ei saavu sovittuna aikana matkan lähtöpaikalle, on Hauhon Liikenteellä oikeus peruuttaa matkustajan muut matkaan sisältyvät palvelut ilman maksun hyvitysvelvoitetta.

Matkustaja, joka eroaa ryhmästä, on velvollinen saapumaan ilmoitetulle paluumatkan lähtöpaikalle hyvissä ajoin sekä tarvittaessa ottamaan yhteyden Hauhon Liikenteen edustajaan mm. mahdollisten aikataulumuutosten johdosta. Käyttämättä jääneistä matkapalveluista ei suoriteta hyvitystä. Ellei matkustaja noudata tätä ilmoitusvelvollisuutta tai myöhästyy ilmoitetusta lähtöajasta, vastaa matkustaja itse paluukuljetuksesta.

 

8. Hauhon Liikenteen edustajalla (esim. bussin kuljettaja) on oikeus kieltäytyä ottamasta matkustaja matkalle, mikäli hänellä on aihetta epäillä matkustajan käytöksen (mukaan lukien alkoholin ja päihteiden käyttö) aiheuttavan vaaratilanteen tai huomattavaa haittaa itselleen tai muille matkustajille tai heidän omaisuudelleen.