Palvelut

Tilausliikenteen ammattilainen palveluksessasi

On tarpeesi sitten taksikyyti tai tilausajo, Hauhon Liikenne palvelee sinua, vieraitasi tai asiakkaitasi kaikissa henkilöliikenteen kuljetusasioissa – ammattitaidolla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla.

 

Hauhon Liikenteen kotipaikka on Hauho, mutta suoritamme tilausajoja siten, että pyörämme pyörivät tarvittaessa ympäri maan. Tarvitsetpa sitten taksikyytiä töihin tai terveyskeskukseen, tilausajoa kokoukseen, teatteriin, lätkämatsiin tai sukujuhliin – otahan yhteyttä!

 

Tarjoamme miellyttävää kuljetuspalvelua säännölliseen ja tilauspohjaiseen ajoon uudella, mukavalla ja ennen kaikkea turvallisella kalustollamme. Kalustomme kattaa matkustajamäärät 8:sta jopa 66:een henkilöön. Tutustu laadukkaaseen ja turvalliseen kalustoomme!

Taksipalveluja

Toimimme taksiliikenteessä asemapaikkana Hauho. Taksikäytössä meillä on Volkswagen Crafter -vip-luokan pikkubussi 8 matkustajalle. Autossa on myös invahissi pyörätuoliasiakkaita varten.

 

Tarjoamme monipuolista ja joustavaa kuljetuspalvelua asiakkaiden tarpeiden mukaisesti laadukkaasti lähelle ja kauas.

  • ravintolaan, juhliin tai harrastuksiin
  • kauppareissut
  • lääkärikäynnit
  • kuljetukset lentokentälle, rautatieasemalle tai satamaan
  • pyörätuolikuljetukset
  • pelimatkat urheilutapahtumiin, teatteriin tai konsertteihin

 

Olemme taksiliiton jäsenyritys ja kuulumme Kanta-Hämeen aluetaksiin.

Kulttuuriretkiä

Kultturimatkat eripuolille Suomea ja Eurooppaa.

Tilausajopalveluja

Taksikyydit ja tilausajot Hauho – Hämeenlinna – Kanta-Häme – Suomi

 

Hauhon Liikenteen kotipaikka on Hauho, mutta suoritamme tilausajoja siten, että pyörämme pyörivät tarvittaessa ympäri maan. Tarjoamme miellyttävää kuljetuspalvelua tilauspohjaiseen ajoon mukavalla ja ennen kaikkea turvallisella kalustollamme.

 

Pyydä kyydistä tarjous! Olipa kyseessä teatteri- tai konserttiretki, ostosmatka, pelimatka, sukujuhlamatka tai kotiseutukierros Hauhon Liikenteen kyydissä se onnistuu turvallisesti ja hyvällä palveluasenteella.

 

Kyyditsemme turvallisesti perille niin yritysasiakkaat kuin kuntapäättäjätkin. Tilava ja hyvinvarusteltu kalustomme mahdollistaa kokoustamisen jo matkalla. Juoheasti ja luotettavasti perille.

Pelireissut Ritari-areenalle

Lähde bussilla peliin! Vältät liikenneruuhkat ja voit nauttia pelistä täysillä.

Valmiita ostosmatkoja

Kulttuuria, elämyksiä ja kiinnostavia ostoksia. Hauhon Liikenne järjestää yhteistyössä Matka-Ventoniemen kanssa retkiä teatteriin, konsertteihin sekä ostoskohteisiin. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita kiinnostavista retkikohteista.

 

Ostos-, kylpylä- ja kulttuurimatkat Viroon ja Latviaan hoituvat turvallisessa kyydissä ammattitaitoisten kuljettajiemme matkassa.

 

Joulukuussa piipahdamme  Tallinnan ja Riian joulumarkkinoille, kevään odotusta ryydittävät Viron maatalousnäyttelyyn tutustuminen sekä uutuuskohteenamme Jänedan puutarha- ja kukkapäivät toukokuussa.

 

Kesä on teatteriretkien aikaa. Seudun kesäteatterit tarjoavat iloisia elämyksiä. Hauhon Liikenteen matkassa.

Lätkäbussilla HPK:n kotipeliin

 

Lähde bussilla peliin! Vältät liikenneruuhkat ja voit nauttia pelistä täysillä. Hauhon Pelibussi lähtee Hauhon linja-autoasemalta. Bussin kyytiin pääsee myös välipysäkiltä.

 

HUOM! bussimatka on varattava etukäteen. Reitti sovitaan yhdessä kuljettajan kanssa varauksen yhteydessä.

 

Soita ja kysy lisää 044 574 8940! Paluumatka 10 minuuttia pelin jälkeen.

 

Hinta (meno-paluu) aikuisilta 15 €.

Soita ja kysy lisää!

LAATULUPAUS

Tieliikennelain 48 §:n mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

 

Taxi-TH-palvelu Niemiset Ky / Hauhon Liikenne

 

1. TARJOTTAVAT LIIKENNEPALVELUT
Taxi-TH-palvelu Niemiset Ky harjoittaa taksi- ja linja-autoliikennettä Hämeenlinnassa taksi- ja joukkoliikenneluvan mukaisesti Hauhon Liikenne -aputoiminimellä.
Linja-auto- ja taksiliikenteeseen kuuluu:
– Koululaiskuljetukset tilausajoina Hämeenlinnassa.
– Vammaiskuljetukset INVA-varusteisella pienoisbussilla.
– Asiakkaiden tilaamat taksiajot sekä ns. tilausajot Suomessa sekä tilausajot Suomesta ulkomaille esimerkiksi Balttiaan ja pohjoismaihin.

 

2. PALVELUISTA SEKÄ NIIDEN MUUTOKSISTA JA PERUUTUKSISTA TIEDOITTAMINEN
Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen tapahtuu joko suoraan asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla sekä nettisivuillamme.

 

3. KÄYTÖSSÄ OLEVAT LIPUT JA NIIDEN HINNAT
Tieto tuotteistamme ja hinnoistamme on ajantasaisena verkkosivuillamme.

 

4. INFORMAATIO JA LIPPUJÄRJESTELMIIN KUULUMINEN
Käytössämme ei ole lipputuotteita, jotka kuuluisivat Matkahuollon lippujärjestelmiin.

 

5. KÄYTÖSSÄ OLEVAT AJONEUVOT JA NIIDEN MAHDOLLINEN MATALALATTIAISUUS YM.
Ajoneuvomme ovat 8–53-paikkaisia ilmastoituja busseja. Yhdessä pienoisbusseistamme on invahissi ja paikat 1-2 pyörätuolille sekä mahdollisuus paarikuljetuksiin.

 

6. ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN
Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti ns. asiakaspalautteella, jota saamme asiakkailtamme suoraan kuljettajille, puhelimitse sekä sähköpostitse.

 

7. VALITUSTEN KÄSITTELY, HINNAN PALAUTUS, SOPIMUKSEN PURKU JA VAHINGONKORVAUKSET
Kaikki mahdolliset valitukset käsitellään välittömästi yrityksemme johdossa. Palautteisiin vastataan tarvittaessa mahdollisimman nopeasti.
Mikäli valitus oikeuttaa mahdolliseen hinnan palautukseen ja virhe on johtunut Taxi-TH-palvelu Niemiset Ky:n toiminnasta, niin sovimme asiakkaan kanssa hyvityksestä tapauskohtaisesti.
Etukäteissuoritus palautetaan, mikäli ajo jää toteutumatta.
Asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus/tilaus kaksi viikkoa ennen ajoa veloituksetta. Peruutuksesta 13-2 päivää ennen veloitetaan syntyneet kulut ja 1 vuorokausi ennen ajon alkua veloitetaan sopimuksen mukainen hinta.

 

8. VAMMAISTEN JA LIIKUNTARAJOITTEISTEN MATKUSTAJIEN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT PALVELUT, HEIDÄN AVUSTAMISENSA, SIITÄ TIEDOTTAMINEN SEKÄ MUU ERI VÄESTÖRYHMIEN TARPEIDEN HUOMIOON OTTAMINEN
Hauhon Liikenteen autoista yksi on varustettu invahissillä. Muita tilausajoautojamme ei ole suunniteltu liikuntarajoitteisten matkustajien käyttöön. Tilausajoautoissamme on portaita etu- ja keskiovella, ja niissä olevat kahvat helpottavat autoon nousua ja siitä poistumista.
Kuljettajamme auttavat apua tarvitsevia mahdollisuuksien mukaan. Tilausliikenteessä mahdollisista autettavista tieto saadaan jo ennen matkaa, joten avustamiseen osataan varautua. Kalustomme varusteineen on esitelty verkkosivuillamme.
Kaikissa toiminnoissamme linja-autoliikenteen alalla noudatamme yleisiä matkustussääntöjä niin bussikaluston kuin muun toiminnan osalta.
Tavoitteena on aina hyvin ja turvallisesti sujunut matka sekä tyytyväinen asiakas.

 

 

Hauhon Liikenne
Hauholla 15.4.2014

Rami Nieminen

Yhteystiedot:

Hauhon Liikenne
Taksi Rami Nieminen

Kenkijärventie 26, 14700 HAUHO
GSM 044 574 8940
rami.nieminen@hauhonliikenne.fi